Український портал » Сучасна Україна » Відео про Україну » Колекція одягу «Полісся» від Маргарити Козак

Колекція одягу «Полісся» від Маргарити Козак

admin
  2 508   0    

Колекція одягу «Полісся» від Маргарити Козак спеціально для нью-йоркського тижня моди.

Капсюльном колекція одягу «Полісся» від Маргарити Козак - це один з дванадцяти фрагментів, складових унікальну спільну колекцію «Найулюбленіша» від українських дизайнерів одягу та аксесуарів, об'єднаних національним проектом «Центр дизайнерського мистецтва« Fashion Globus Ukraine ».

Колекція одягу «Найулюбленіша» була створена спеціально для показу в рамках тижня моди в Нью-Йорку, ставши прекрасним результатом спільної творчості двадцяти українських дизайнерів.

Кожен дизайнер одягу, який бере участь від проекту «Fashion Globus Ukraine» в показі на нью-йоркському тижні моди, підготував колекцію з п'яти моделей, присвячену одному з регіонів України. Дизайнер одягу з Житомира Маргарита Козак створила колекцію «Полісся».

Колекцією одягу «Полісся» Маргарита Козак творчо переосмислює український традиційний костюм, характерний для поліського регіону, створюючи його сучасну модну версію. До колекції увійшли ажурні в'язані та жіночні шифонові блузи з відкритими плечима, прикрашені квіткової вишивкою. Дизайнер пропонує до них красиві короткі і довгі спідниці з рельєфною жакардової тканини. Центральна модель колекції - вишитий маками шифонове весільну сукню у фольклорному стилі, стилізоване під український народний костюм характерними елементами - плахтою і широким вишитим поясом.

Ексклюзивні намиста ручної роботи, спеціально для показу колекції одягу «Полісся» від Маргарити Козак на Plitzs New York City Fashion Week, створила дизайнер аксесуарів зі Львова Оксана Шеремета.

Іміджева фотосесія колекції «Полісся» на офіційному сайті Маргарити Козак: http: //margaritakozak.com/kollektsii / ...

Стиль і візаж: Леся Гуменюк
Фото: Дмитро Скачков
Відео: GOODFRAME Production



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua