Український портал » Приколи » Анекдоти » Життєві анекдоти 2014 року

Життєві анекдоти 2014 року

admin
  3 784   1    
Життєві анекдоти 2014 року
Життєві анекдоти 2014 року

Найбільш відомі курйози, що сталися в житті відомих людей у 2014 році.

 

Одне з олімпійських кілець не розкрилось під час церемонії відкриття Олімпіади в Сочі.


Представник Держдепартаменту США Джен Псакі. Яка славиться своїми безглуздими висловлюваннями, вийшла на брифінг в одному чоботі.

Псакі


У Новій Зеландії канцлера Німеччини Ангелу Меркель чимало збентежила зустріч в традиціях народу маорі. Їй довелося потертися носами з напівголими воїнами в спідницях на знак вітання.

Ангела Меркель


Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв заснув на урочистому відкритті Олімпійських ігор в Сочі 7 лютого.

Медведєв заснув


Відомий баскетболіст на прізвисько Король Джеймс (Леброн Джеймс) порушив королівський протокол і поклав герцогині Кембриджській руку на плече під час спільного фотографування. Міддлтон здивовано посміхнулася, а її чоловік ніяк не відреагував на подію, зробивши вигляд, що нічого не помітив.

Король Джеймс

 

Прибувши до Нью-Йорка на засідання Генеральної Асамблеї ООН, президент Барак Обама віддав військове вітання зустрічаючим його морським піхотинцям зі склянкою кави в руці. Відео, на якому перша особа США козиряє морським піхотинцям, було опубліковано в офіційному акаунті Білого дому і негайно викликало хвилю насмішок над главою держави. Згідно армійському етикету, віддавати військове вітання слід лише в тому випадку, якщо обидві руки вільні. Якщо ж вітати належним чином не можна, від цього краще відмовитися зовсім.

Обама з стаканом


Солдат почесної варти впустив карабін і втратив свідомість в той момент, коли повз проходив Порошенко, який прямував на церемонію інавгурації у Верховну Раду.

Солдат впав на Порошенка


Президент Росії Володимир Путін допустив нетактовність на саміті АТЕС: він накинув плед на плечі дружини голови КНР Сі Цзіньпіна. Це порушення ділового етикету, яке доставило багато клопоту китайським цензорам.

Путін


Барак Обама на одному зі своїх виступів з'явився у світлому костюмі. Користувачі мережі миттєво відреагували, порахувавши недоречним незвичайний світло-бежевий костюм, в якому виступав президент США. Обама ще в 2012 році в інтерв'ю заявляв, що носить тільки сині і чорні костюми. Таким чином, президент порушив власне слово, що призвело до активного обговорення цієї теми в мережі з використанням хештега

Обама в білому костюмі

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈
хтось
хтось  Сірома 
№:1
Чого це у Вас Джен Псакі стала "відома безглуздими висловлюваннями"?
А-яй-яй... Негоже з москальських сайтів копіпастити
0   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua