Український портал » Приколи » Відео-приколи » Аудіо-записи Коломойського та Кернеса

Аудіо-записи Коломойського та Кернеса

admin
  3 709   0    

В Інтернеті з'явився запис розмови одного з найвідоміших олігархів України, власника групи і банку « Приват» Ігоря Коломойського і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса (мер Харкова).  Здавалося б, що спільного у одного з найбільш «дорогих людей України» і афериста, нехай і не дрібного?

- Однак точки дотику таки знайшлися - Коломойський особисто віддає наказ Кернесу знищити бізнес двох підприємців у Харкові. А Кернес відверто лабузниться перед олігархом.

 

- У Куршевелі - 2 години ночі. Поруч з Коломойським його партнер і, як характеризує цю людину сам Кернес, «головний рейдер України » Михайло Кіперман. Присутні ще Богдан Гулямов і хтось Алік... Останніх Коломойський називає « шанованими людьми».

Велика частина бесіди стосується діяльності в Харкові дніпропетровських бізнесменів, братів Геннадія та Євгена Сороки. Точніше, мова йде про те, як знищити їх бізнес. У Харкові брати побудували торговий центр. Були плани відкрити ще один, але, судячи з усього, на цих планах можна поставити хрест.

 

- Що пов'язує олігарха з майже 5 - мільярдним станом з секретарем міськради ? Відповідь на це питання можна знайти в самій розмові, де Ігор Коломойський у всіх подробицях згадує аферу 2000 року. Йдеться про рейдерське захоплення найбільшого виробника цементу в Європі - ВАТ «Балцем». Під цю операцію « ПриватБанк » створив своє відділення у Балаклеї ( районний центр Харківської області). Тоді власників акцій, робітників « Балцема », під страхом звільнення примушували за копійки продавати свої цінні папери, заганяючи у новостворене відділення «ПриватБанку», де сидів реєстратор.

Джерело

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈


Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua