Овен (Баран)

admin
  7 684   1    
Овен (Баран)
Овен (Баран)

 

 21 березня – 19 квітня

Народжені під знаком Барана — люди сильні як тілом, так і духом Єдиносущого і Всеправедного Господа нашого, вперті у досягненні своїх цілей, створені бути завжди у перших рядах знамен Стрибога. Досить активні, обдаровані, відзначаються великими розумовими здібностями. Не дивлячись на нелегкий характер, — щедрі, благородні, прекрасні друзі. У любові — вимогливі, схильні до абсолютної влади. До похилих літ наділені міцним здоров’ям. Щасливий день — четвер, місяць — жовтень, число — 1, колір — червоний, коштовний камінь — усі червоні та діамант. Планета — Марс.

Дівчата, народжені під знаком Барана, прекрасні, артистичні. В їхніх душах живе душа всюдисущого і завждисущого життя Дажбога. Їх приваблюють вишукані хлопці, але далеко не кожен може дати їм цілковите щастя.

Хлопці дуже цінують та обожнюють таких дівчат, особливо несміливих і невпевнених у собі. Компанійські, доброзичливі, їх усі поважають і люблять.

 

 

Сексуальний гороскоп для Овна

Овен

Овен, як і Скорпіон, належить до сексуальних знаків Зодіаку. Він нетерплячий, не зупиниться ні перед чим, іде напролом, йому потрібно все й одразу. Складні взаємини із представниками знаку Овна очікують Тельця, Рака, Діву, Козерога, Риб і навіть Скорпіонів і тих же Овнів. Напористі, як і Овен, Близнята, Леви, Терези, Стрільці та Водолії у взаєминах із Овнами легше порозуміються.
 

 

Чоловік-Овен - може яскраво спалахнути любов'ю і так само різко охолонути, однак для нього важливо добитися коханої жінки. Овен - це те, що треба для вас, якщо ви віддаєте перевагу в любові «швидкість і натиск», у поєднанні з яскравим сексом. Він не для вас, якщо ви любите, щоб за вами довго і копітко доглядали. Традиційно це образ «мачо», який може не дуже подобатися інтелектуалка. З іншого боку, Овен людина рішуча, якщо йому жінка не до смаку, він не стане її коханцем, хоча часто любить протегувати жінкам.

Жінка-Овен яскрава, нетерпляча, теж хоче отримати багато й відразу. Їй обов'язково треба дати відразу хоч щось! Але вона за вдачею частіше щедра на ласки, може брати на себе ініціативу у стосунках. Як не дивно, іноді Жінці-Овна важко закохатися, відчути себе жінкою в повному сенсі слова. Її чоловікові варто постаратися, щоб вона побачила в ньому не тільки соратника, але й коханого.

 

Здоров'яПро здоров'я Овна

Часто люди з Сонцем у Овні мають сильну конституцію, багато життєвих сил (екзальтація Сонця), в цілому їх характеризує невисока схильність до хвороб. Легко відновлюються (управління Плутона). Збудливі, схильні гарячковим захворювань (управління Марса), може різко підніматися температура, захворювання впливають в основному на голову й очі. Іноді Овнів переслідують головні болі.

Дуже спортивний знак, люблячий змагання, поєдинки, часто його представника навіть потрібно зупиняти, щоб він у своєму ентузіазмі не пошкодив собі чого-небудь, не потрапив до нещасний випадок, де його можуть переслідувати опіки, порізи. Рекомендації: берегти голову, намагатися не простигати, носити шапку. Овна складно змусити виконувати рекомендації лікаря або режим (падіння Сатурна), якщо Овен захворів, постарайтеся утримати його хоча б кілька днів у ліжку. Їсть Овен часто похапцем, не пережовуючи їжу, вважає за краще гарячі і гострі страви, які у великій кількості можуть зашкодити йому.

Рослини Овна - гарячі, гострі, пряні, пекучі: кріп, любисток, петрушка, кінза, селера, хрін, редька, часник, черемша, зелень цибулі, перець, імбир, колючі рослини і біостимулятори: елеутерокок, лимонник, барбарис, алое, аралія , кава, чай, первоцвіти - квіти мати-й-мачухи, коріння і листя кульбаби. Рослини Овна застосовують, коли необхідно зміцнити організм після виснажливої хвороби, при авітамінозах, профілактики інфекційних хвороб, зниження імунітету, хворобах голови, атеросклерозі судин мозку, після тривалого лікування лікарськими препаратами, операцій, травм.

 

Овен Овен
Овен

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Барана


Композитор Микола ЛИСЕНКО, письменник Василь РУБАН, козацький літописець, автор “Літопису Самовидця” Роман РАКУШКА-РОМАНОВСЬКИЙ, гетьман Кирило РОЗУМОВСЬКИЙ, співець козацького минулого Андріян КАЩЕНКО, поетеса Марійка ПІДГІРЯНКА, письменник Микола ГОГОЛЬ, письменник Олесь ГОНЧАР, історик В’ячеслав ЛИПИНСЬКИЙ, письменник Володимир МАМКЕВИЧ, мистецтвознавець Іларіон СВЕНЦІЦЬКИЙ,  Блаженніший Патріарх УАПЦ МСТИСЛАВ (Степан СКРИПНИК), живописець Василь СЕДЛЯР, скульптор Іван МАРТОС, академік Леонід БУЛАХОВСЬКИЙ, співак Іван КОЗЛОВСЬКИЙ, музикознавець Дмитро РЕВУЦЬКИЙ, скульптор, кінорежисер Іван КАВАЛЕРІДЗЕ, живописець Теофіл КОПИСТИНСЬКИЙ, актор Борис РОМАНИЦЬКИЙ, письменник Маркіян ШАШКЕВИЧ, поет Павло ГРАБОВСЬКИЙ, письменник Степан НІС, письменник Юрій МУШКЕТИК.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua