Тілець (Тур)

admin
  6 625   2    
Тілець (Тур)
Тілець (Тур)

 

 20 квітня – 20 травня

Народжені під знаком Тура відзначаються терпінням, спокійні і привітні. Обдаровані здатністю бути наполегливими. Життєтворяще світло Дажбога освітлює їхній шлях у досягненні мети. Святе слово життя облагороднює естетичні смаки, одухотворяє Святим духом прагнення стати, приміром, знаним художником або музикантом. Але іноді буває, шо їхня природна врівноваженість обертається покірністю обставинам, а часом і лінощами. Щасливий день для Тура — п’ятниця, число — 6, колір — голубий і фіолетовий, коштовні камені — сапфір і бірюза. Планета — Венера.

Дівчата — чарівні, наділені привабливою зовнішністю. Святий дух предків благословив їх святою таїною Вічності вміти кохати і бути хорошою матір’ю. Вони самі знаходять коханого і тільки з ним виявляють усю глибину любові в ім’я любові. Примхливі, зате вимогливі, спілкування з ними вимагає терпіння. Єдиний недолік — ревнивість.

Хлопці, народжені під знаком Тура, який є небесним символом України, покликані жити в ім’я пам’яті Духа предків, берегти Віру предків, яка єднає їхнє минуле, сучасне і майбутнє. Люблять, коли до них ставляться з ніжністю і розумінням. Із задоволенням послухають пораду — тільки не наказ. Дівчата почуваються з ними молодшими, гарнішими, у цілковитій безпеці. Їхня кінцева мета — пізнавати і приносити щастя іншим.

 

Тілець (Тур) Сексуальний гороскоп для Тільця

тілець

Тільці, як і до інших справ, до сексу ставляться серйозно. Вони віддають перевагу зручності, комфорту та хочуть одержати максимум задоволення. Вони прихильники більш традиційного сексу, ніж Скорпіон і Водолій - із ними у Тельця можливі проблеми. Не менші складнощі можуть виникнути і з Овном, Близнятами, Левом, а також Стрільцем. Більш прийнятні взаємини в Тельців із Раком, Дівою, Терезами, Скорпіоном, Козерогом і Рибами.
 

 

Чоловік-Тілець. Якщо це ваш обранець, то вам пощастило в тому, що частіше за все чоловік-Телець не закінчить сексуальне спілкування з партнеркою, поки не зрозуміє, що він доставив їй досить задоволення і вона вже втомилася. Ці чоловіки відчувають жіночі потреби і прагнуть їх задовольнити. Вони можуть колекціонувати любовні історії, думають про те, чому кожна з жінок їх збагачує. Якщо вони не дуже розвинені морально, можуть прагнути тільки до свого добробуту, щиро забуваючи про кохану.

Жінка-Тілець. Незвичайно приваблива, дуже жіночна, любляча займатися сексом, вона завжди знайде шанувальників. Ця жінка - мрія багатьох чоловіків, якщо вона не егоїстка, то її чоловіку буде надзвичайно комфортно. Вона швидше за все не піде з родини, навіть якщо закохається, для неї родина, чоловік значать набагато більше скороминущих захоплень, хоча добротний секс вона дуже цінує і в ньому розбирається, знає й оцінює чоловіків.

 

Здоров'яПро здоров'я тільця

Тільці мають сильну конституцію, міцне складання, жінки - красиву фігуру (управління Венери), іноді схильні до повноти (екзальтація Місяця). Може бути слабке горло, схильність ангіна. Можливі ураження шийних лімфатичних вузлів, щитовидної залози, тому варто проконсультуватися у ендокринолога. Іноді серце схильне захворювань, можуть бути непритомність. Венера дає Тельцям любов до комфорту, зручностей, вони люблять смачно поїсти, жінки-Тільці часто чудово готують, і часто виникає спокуса поїсти щільніше, ніж це необхідно для здорового способу життя.

В основному, Тільці стежать за своїм здоров'ям, дисципліновано відносяться до рекомендацій лікаря та режиму дня (Сатурн у родині), проте не люблять робити зайвих рухів (Марс у вигнанні), їх складно змусити займатися фізкультурою. Бажані помірні фізичні навантаження. Рослини Тільця: коренеплоди: морква, буряк, ріпа, бруква, капуста, картопля, цибулини, які корисні не тільки як дієтичні продукти, але використовуються в народній медицині як засіб від ангіни. Ягоди: полуниця, суниця лісова (у них лікувальними є не лише ягоди, але і стебла, листя, їх ефективність не менше, ніж у плодів). Рослини Тільця використовуються для лікування хвороб горла, порушення вуглеводного обміну, ожиріння.

 

тілець тілець
тілець

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Тура


Письменник Олександр ДУХНОВИЧ, природознавець, педагог і філософ Іван ВЕРХРАТСЬКИЙ, поет Микола ЗЕРОВ, письменниця Ганна БАРВІНОК, письменник, композитор Сидір ВОРОБКЕВИЧ, письменниця Ірина ВІЛЬДЕ, фольклорист Володимир ГНАТЮК, поет Сидір ТВЕРДОХЛІБ, Головний отаман і Голова Директорії УНР Симон ПЕТЛЮРА, письменник Панас МИРНИЙ, письменник-новеліст Василь СТЕФАНИК, біолог, лауреат Нобелівської премії Ілля МЕЧНИКОВ, нестор української науки Іван ГОРБАЧЕВСЬКИЙ, письменник Андрій ЧАЙКІВСЬКИЙ, історик Микола КОСТОМАРОВ, корифей української агрономії Кость МАЦІЄВИЧ, живописець Микола МУРАШКО, письменник Григорій ТЮТЮННИК, скульптор Леонора БЛОХ, співак Модест МЕНЦИНСЬКИЙ, літературознавець Микола ГУДЗІЙ, один з перших планеристів Микола ТЕРЕВЕРКО, письменник Микола ТРУБЛАЇНІ, літературознавець Степан ПІНЧУК.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua