Український портал » Традиції та звичаї » Звичаї та обряди » Мотиватори для вивчення української мови

Мотиватори для вивчення української мови

admin
  10 841   5    
Мотиватори для вивчення української мови
Мотиватори для вивчення української мови

Для усіх хто бажає поширювати рідну мову серех порусифіуованого чи завезеного "населенія" представляємо мотиватори для вичення української мови!

В архіві розміщено 61 мотиватора, високої якості (300 .dpi) із спеціальної збірки, підготовленої Іриною Фаріон, та розданою під час святкування 20 років від створення "Свободи"

 

Не будь пасивним! Мова то наша зброя!

ydar_golovoy.doc [275.5 Kb] (Завантажили: 200) Переглянути онлайн: ydar_golovoy.doc
 

Якщо ти сидиш у офісі - це для твоїх колег, що не хочуть вивчати українську мову:

Завантажити архів мотиваторів:   
Розмір       - 151 мб.
Кількість   - 61шт.
Формат     - tiff
(одна картинка 10-12 мб)

Міні копії мотиваторів: мотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мовамотиватор українська мова

------ мова
Лібертас
Лібертас  Сірома 
№:2
Все класно, але люди, чого на багатьох зображеннях відділені західна зі східною Україною? Я наприклад з центру, але пробачте, я нічим не відрізняюсь від вас, так само за Україну і проти москалюг! НЕ діліть нас!!!!!!!!!!!!!!!!! Нехай зараз більшість людей розмовляє москальською, але не вони головне, а - діти, а вони то вже й вірш " у лукоморья дуб зєльоний" вчать на українській і коли їх питаючь чому, вони відповідають "Так легше" значить це вже щось значить!! Не відокремлюйтесь, і знайте що в нас не менше патріотів!
1   відповісти цитувати скарга
allspice
allspice  Козак 
№:3
Лібертас, мені теж неподобається що Україна розділяється! хочу щоб ми були разом сильною державою)))
0   відповісти цитувати скарга
Іван
Іван  Сірома 
№:4
Лібертас,
Друже, я стовідсотково Вас підтримую бо я й сам з центру України де 40 років поспіль змушений був розмовляти на кацапському козломордому язікє. Але тепер я зрозумів, що для того щоб знищити будь який народ танки не потрібні. Треба просто вселити цьому народу з самого дитинства, що він немає власної історії і мови,- і все - цього народу більше не існує. Тож поки москалі не зробили з Української мови мертву латинську, треба гонити їх з нашої землі та добре згадати хто є наші справжні пращури і якою мовою ми повинні казати "Рідна земля!". З повагою, Українець.
0   відповісти цитувати скарга
Оксана
Оксана  Сірома 
№:5
Щиро дякую за МОВНІ ПЛАКАТИ студентів Ірини Фаріон! Стільки робіт в одному місці - це прекрасно!Ці роботи молодих людей, дійсно, найкращі мотиватори любові до рідної мови, поваги до неї. Дякую!

Щиро дякую за МОВНІ ПЛАКАТИ студентів Ірини Фаріон! Стільки робіт в одному місці - це прекрасно!Ці роботи молодих людей, дійсно, найкращі мотиватори любові до рідної мови, поваги до неї. Дякую!
0   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua