Український портал » Новини України » Новини закордону » Ковід чи обмеження пересування? Що далі...

Ковід чи обмеження пересування? Що далі...

admin
  3 821   0    
Ковід чи обмеження пересування? Що далі...
Ковід чи обмеження пересування? Що далі...

З 1 червня 2021 року тільки за наявності довідки про негативний тест на Covid-19 термін дій якої 5 діб. З січня 2022 року громадяни України зможуть відвідати Євросоюз тільки за наявності "паспорта імунітету".

Дана інформація розміщена просто для аналізу, нічого просто так не стається в світі. Скоріше вся ця хрень з Короновірусом створена для обмеження руху землян із країн 3-го світу в розвинуті цивілізації. Футуристи наступним етапом прогнозують створення міст держав, яким раніше була Візантія.


На даний момент 8 країн Євросоюзу без зайвого розголосу проводять підготовку до реалізації даної стратегії. Уряд України буде повідомлено на початку березня 2021 року у вигляді "рекомендацій обов'язкових до виконання".
Таким чином держави які не зможуть забезпечити вакцинуванням своїх громадян, забирають можливість перетину кордону Євросоюзу і деяких інших країн (загалом зараз 23 держави).
У червні-серпні 2021 року Уряд України на підставі міжнародного договору з Китаєм та ЄС отримає право впровадження та використання єдиного мобільного додатку "код здоров'я", в якому буде підв'язана інформація про наявність вакцинації та тест на коронавірус. Автоматизований мобільний додаток дозволить оперативно переміщатися в території Євросоюзу і країнах Азії. Мінцифра України в травні 2021 року буде повідомлено про необхідність забезпечення цим мобільним додатком яке буде пов'язане з проектом "Дія".
На сьогоднішній день міжнародні авіакомпанії Qantas, American Airlines, Southwest, Jet Blue, United фінансують роботу відділом які моніторять ситуацію і паралельно готують методологію для впровадження майбутніх міжнародних вимог до авіаперевезень.
Євросоюз виділяє передоплати розробникам вакцини яка пройшла перші клінічні випробування, фінансування здійснюється з коштів групи держав які перебувають у черзі. Також гроші надходять від Європейського інвестиційного банку під пряме зобов'язання відвантажувати певні обсяги вакцини країнам які проавансували розробників у разі проходження 3х стадій клінічний випробувань і подачі заявки на сертифікацію.
При агресивній та ефективній роботі українського уряду, в 2021 році вакцинуватися зможуть більше 20% населення. У 2022 ще 40-50% населення.
На даний момент в Китаї, в деяких провінціях, потрапити в метро або на літак можна тільки при наявності мобільного додатку здоров'я де вказана інформація про вакцинацію і результат тесту на коронавірус.


wink Тобто по факту тільки жителі багатих країн будуть мати доступ до вакцини і зможуть подорожувати, а бідним країнам - ЗАСЬ!


Активні авіаподорожі для громадян України на територію Євросоюзу можуть бути можливі з 2022 року.


Вказана інформація поки офіційно не підтверджена органами державної влади.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua