Український портал » Новини України » Новини закордону » Бацька став справжнім диктаторм!

Бацька став справжнім диктаторм!

admin
  2 852   0    
Бацька став справжнім диктаторм!
Бацька став справжнім диктаторм!

Після виборів у Білорусії в серпні 2020 року Лукашенко перетворився тепер на справжнього диктатора - на що розраховує цей картопляний маразматик і як він після розгонів, після санкцій які вони потягнуть буде і далі вести зовнішню та внутрішню політику - ось в чому питання?

Білорусам набагато складніше, ніж українцям:

1. У них не має лідерів, а ті які були, вже у в'язниці, або втекли за кордон.
На Майдані в Києві ми бачили сцену і штопаних гандонів які видавали себе за лідерів, але зате у нас були справжні лідери на Майдані, які, як Володимир Парасюк, командували своїми сотнями і вели своїх людей в бій. Були й такі самоорганізовані і самодостатні структури, як Автомайдан і його лідер Олексій Гриценко. У Білорусі на жаль поки немає нічого навіть близько подібного. А людина, яка реально виграла вибори, мало того, що не стала боротися за своє президентство, так ще й кинула напризволяще людей, які вийшли на вулиці. Хоча звичайно ж Тихановська була зобов'язана очолити всенародні протести. Але випадкова людина виявилася слабкою і безхребетною.


2. У них немає» території свободи", немає сцени, немає свого табору, немає тієї Своєї святині, яку люди готові захищати навіть ціною своєї крові - силовики дуже жорстко, в самому зародку припиняють найменші спроби створення барикад.


3. Недостатній досвід. Тут коментувати особливо нічого - протягом 30 років незалежності були лише сплески протестів, у нас за плечима вже була "Помаранчева революція" і успішний (що важливо!) досвід тривалої боротьби.


4. Недостатня радикалізація суспільства. По суті громадянське, вільне, знає свої права суспільство в Білорусі тільки-тільки зароджується. Вони все ще занадто м'якотілі і, немов сліпі кошенята, вірять в силу добра і мирного переконання. І найголовніше-вони не готові дати симетричний і єдино вірну відповідь тим, хто вже почав їх вбивати.


5. Лукашенко-це вам не Янукович. Він при владі 26 років і за цей час не шкодував грошей на силові структури, які, повірте, дуже ретельно вивчили причини поразки Януковича. І прийшов той час, коли вся репресивна машина розгорнулася по повній І встала на захист диктатури. Тепер вишколені, озвірілі пси готові залити кров'ю не тільки Мінськ, але і всю Білорусь... На відмну від України - білоруські спецсили практикують: викрадення, залякування та шантаж.


bully Вангую.
1. Протести у Білорусії будуть тривати від кількох днів до кількох тижнів.

2. Згодом боротьма перейде у підпілля, і найбільш активні почнуть партизанити. Хто в інтернеті, а хто і на вулицях міст!

3. Протести народять справжніх лідерів та опозицію.

4. Лукашенко буде вбитий постраждавшими від його режиму, або втече в Росію.
5. До наступних виборів бацьки у Білорусів не буде!



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua