Русский це прикметник

admin
  3 724   0    
Русский це прикметник
Русский це прикметник

Російська версія

«Руский» - це прикметник!

Але саме так іменують себе більшість індивідуумів нашого північно-східного сусіда на питання: «Ви хто?» Вони відповідають: «Я - русский!»

- Я не питаю чий ти, я питаю ти хто?

Ми ж не говоримо Україна для українських ... Українець - іменник. Як поляк, білорус, грузин, німець, француз ... Та все іменники! І тільки на російській - прикметник. Значить і люди ці прикметники. Вони додаються до чого б то не було. На сьогоднішній день додаються в комплекті з усіма гіршими людськими якостями і амбіціями їх з дозволу сказати, президента. Русские лише додаток до нафти, газу, золота алмазам та інших природних багатств, що так вміло прибрала до рук путінська кліка. Росіяни - сірий обслуговуючий персонал. Без права власного голосу.

 

Порівнювати себе з ведмедями можуть тільки тупоголові!.

Росіяни не випадково порівнюють себе з ведмедями. Ведмідь - одна із самих мерзенних тварин, злодійкувата і нікчемна, а ще підла і підступна. Правда має непогану зовнішність, що в очах необізнаних людей, виправдовує їх поганий характер. Ті ж, хто має нещастя жити з ними по сусідству, як правило про ведмедів вкрай невисокої думки.

Ведмеді із задоволенням виступають в цирку, а вовки не виступають. Як вокзальні бляді, ці грізні рузке ведмедики крутять жопамі за цукерку. Одна з найстаріших розваг в Русі, водити ведмедя на ланцюгу. Вовків і лисиць не водять, а ведмедів водять і ще мавпочок.

Рузке, як найтупіша народність на світі, вибрала своїм символом ведмедя абсолютно правильно. Адже підсвідомість завжди говорить правду.

Дурне біосміття страшно пишається своїм національним символом, вважаючи, що це дуже круто, що ведмідь такий сильний, що всі повинні боятися.

Ведмідь то й правда сильний, та ось тільки наскільки сильний, настільки й дурний.

Хороший мисливець цього силача бере навіть без рушниці, просто на рогатину, бо сильна, але не дуже розумна звірюка пре на рогатину, не думаючи про наслідки. Теж саме зараз робить Росія, пре на рогатину, вважаючи, що сила важливіше розуму. І добре, що пре, значить скоро шкура дурного руского Ведмедика буде лежати на підлозі Овального Кабінету. Де їй власне кажучи вже давно і місце.


Чому росіян називають кацапами?

У XV-XVII століттях московський воїн завжди мав при собі наточену сокиру. Стрільці Івана Грозного були озброєні сокирами з лезами у формі півмісяця, схожими на сокиру м'ясника.

Після взяття Казані Іваном Грозним московити влаштували в Казані справжню різанину. Після Казанської трагедії татарське слово «Кассап» (м'ясник) стало застосовуватися місцевим населенням по відношенню до московитів завойовників.


Рузскій повинен пам'ятати!

Московія відокремилася від Київської Русі.

Київський князь Юрій Долгорукий який зробив помилку, заснувавши в 1147 році цвинтар Москва. Тепер прапраправнук князя видасть постанову, згідно з якою всі князівські землі будуть повернуті під управління в Київську Русь.

Після анексії Криму депутати народного хуралу Монголії мають право повернути свої права на весь Зауральський регіон РФ.

Русский язик створив українець - Даль тільки в 1821 році! ... Якщо був до того - то спробуйте знайти абетку або словник рузсского ...

 

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua