Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Одеська Барбі Валерія Лук'янова

Одеська Барбі Валерія Лук'янова

admin
  4 248   0    
Одеська Барбі Валерія Лук'янова
Одеська Барбі Валерія Лук'янова

Одеська Барбі Валерія Лук'янова знову потрапила на сторінки британських таблоїдів завдяки фотографіям виложених у соціальні мережі.

Валерія Валеріївна Лук'янова (прізвиська:Одеська Барбі, Аматує (англ. Amatue) та ін. — одеситка, що здобула популярність завдяки зовнішній схожості з лялькою Барбі.
Для посилення ефекту Валерія Лук'янова використовує кольорові контактні лінзи, що збільшують райдужку та макіяж, який зазвичай придумує та накладає самостійно.
В 2007 Валерія стала володаркою титулу «Міс Діамантова корона України». В 2012 вона стала інтернет-сенсацією на Заході завдяки публікації про ній в «Джезебел» від 22 квітня, що дало поштовх лавиноподібному поширенню повідомлень про неї у Твіттері та ЗМІ. Її колекція кліпів на «YouTube» була переглянута десятки мільйонів разів, а сторінка у Фейсбуці зібрала понад 727 тис. «лайків».


На запрошення американського журналу мод «Ві» вона приїжджала до Нью-Йорку для фотосесії та інтерв'ю.

Якщо відволіктися від фактів штучної корекції зовнішності Валерії, то дівчина дуже багато сил вкладає у вдосконалення своєї фігури і розвиток загального образу милої лялечки. Широко відома дієта Валерії Лук'янової, особливості якої вона продає на своїх тренінгах, які пройшли вже у багатьох містах СНД.


Нещодавно Валерія виклала у соцмережу фото, на яких похвалилася рельєфними м'язами. Їх вона накачала самовідданими заняттями в тренажерці.
Кубики на животі Барбі настільки вразили "The Daily Mail", що видання присвятило блондинці цілу статтю з купою фотографій.

 

 

 

 

Про Валерію у Вікіпедії - дивитись.

Сторінка в Контакте - дивитись

Сторінка у Фейсбуці - дивитись

 

 

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

------ Відомі українці

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua