Як Русь Україною стала?

admin
  4 873   0    
Як Русь Україною стала?
Як Русь Україною стала?

Звідки пішла назва Україна?

Московити- фальсифікуючи історію, вкрали слово "руський" у корінного народу Подніпров'я коли їм знадобилося "велике минуле" для імперії.

Від фінно-угорської назви столиці окремого князівства Москва, яка вперше як невелике село згадується лише в 1147 р., було названо цілу державу.

 

Її правителі називали себе князями (згодом - великими князями, пізніше - царями) московськими, а своїх підданих -- московськими людьми. Назви "Москва", "Московия", "Московское государство" були офіційними урядовими назвами держави. Так її називала і вся Європа, країни Сходу, турки, араби та інші народи, а мешканців Московщини іменували "московитами", "московитянами" (Українці від XV ст. своїх північно-східних сусідів послідовно називають москалями, а їхню країну - Московією.

 

Першим кам'яним храмом Москви став заложений в 1326 році Успенський собор.

 

В Україні перший кам'яний Софійський собор був збудований Ярославом Мудрим (у 1017 чи 1037 році).

 

:smailuk32: Тобто за 300 років!

Для багатьох сьогодні не є секретом те, що українці сформувалися на базі слов'янських племен, а росіяни - на базі фінських племен (меря, весь, мордва, мокша, мурома, мещера і т.д.)айстарша назва українського народу й його першої держави — Русь. Так звали ми себе довгі віки, так звали нас сусіди й чужинці. Сусіди й чужинці, наприклад, греки, араби й інші вже з VIII-IX віків звуть полян або всю центральну Київську землю Руссю. На півночі, в Московії, назва Русь, Росія защепилася головно за часів Петра І. До Петра І їх держава звичайно звалася Московією.

 

А як же виникла назва Україна?

Точнісінько так саме як кельти і галли стали франками і лише в 1190 з'явилась назва Франція!

Або так саме як Іберські племена на Піренейському півострові стали Іспанцями!

Чи як Ацтеки стали амереканцями і точнісінько так саме як московити стали у кін. 17 ст. росіянами.

 

Теорія походження назви Україна:

Особисто я притримуюсь теорії, що назва Україна - означає прикордонні землі. Але до недавно виникало питання - яких земель наша країна була прикордонною зоною?

І лише з появою теорії про Тартарію, з'ясувалось, що Україна було прикордоними землями Великої Тартарії. А називалась ця земля - РУСЬ! А її жителі - русичі.

 

Слово Україна, що заступило в нас Русь, відоме з давнього часу.

Того самого часу (ХІ ст.), за свідченням чужинців, наприклад Київ був культурніший і багатший за Париж та Лондон. ПраУкраїна мала жваві торговельні та культурні зв'язки з усім культурним світом - Грецією, Малою Азією, Індією ще тисячу років. У північній Московщині навіть й у ХХ ст. носили шкіряний одяг дикунського крою (один шмат з діркою для голови).

Московський археолог пише, що слов'янських могил до Х ст. ніде в Московщині незнайдено. Московський історик підтверджує: „В жилах московського народу тече щонайменше 80 % фінно-татарської крові Москва, принагідно згадаючи, що перший храм в цьому місті був побудований з дерева в 1272 році, а перший князь був посажений там не раніше 1277 р назва столиці фінська.

"Москва" у фінській мові означає "каламутна вода" гниле болото.

 

 



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua