Український портал » Історія України » Доба відродження » Що чекає на Україну в 2019 - 2021 роках?

Що чекає на Україну в 2019 - 2021 роках?

admin
  2 526   0    
Що чекає на Україну в 2019 - 2021 роках?
Що чекає на Україну в 2019 - 2021 роках?

Ця стаття для ПОрохоботів та ЗЕботів - які покладають надії на своїх лідерів, а також для тих хто прагне орієнтуватись у напрямку яким піде Україна!

Читати початок про Зеленського
-----------------------

fellow Найбільше мене тішить те, що ПО і ЗЕ боти думають, що від них щось залежить та новий цар, гетьман чи просто людина зробить їх життя краще! А ще  99% громадян України путають поняття Держава та Країна (читати про різницю), а також більшість взагалі не розуміє суті виборів - читати про вибори.

===

Для тих хто не захотів читати по силкам:

- звичайні громадяни на виборах - це інструмент, рулетка, кубик, орел і решка - яких використовують для визначення спорів олігархічні клади та наддержавні структури.

===

Що сталось на виборах 21 квітня?

Американці покарали, а точніше принизили Порошенка за те, що він за 5 років так і не зміг попрощатись із російськими зв'язками та провести реформи в країні, а лише їх імітував метаючись між московією (де більшість його бізнесу та активів) і заходом.

Підсумки правління Порошенка. Порох так і не зміг приєднати Україну до цивилізованого світу, і йдучи на поводку у "Великої сімки" він перетворив нашу державу на джерело дешевої робочої сили, постачальника лісу та інших природних ресурсів використовучи для цього середньовічні методи зомбування населення: Церкву та патріотизм (читати про патріотизм).


Що нас чекає із Зеленським?

Так як спецопереація США із заміни Пороха на Зеленського була у повній таємниці, що навіть москалі лише за тиждень доперли те, що їх розвели як лохів, ми можемо розглядати 2 сценарії розвитку. Я спочатку напишу які ознаки будть того чи іншого шляху і наслідки самого вектору розвитку.

Шлях Південної кореї.

Ознаки:
а) в ЗМІ будуть з'являтись наукові статті, почнуть утворюватись спеціальні організації, із розвитку науки при університетах.

б) Почнуть створюватись державні корпорації, або великі приватні компанії.

в) В перший рік зміниться ситема освіти! Церква буде повністю відсторонена від освіти.
г) Одразу продадуться держ. підприємства, відбудеться продаж землі - в Україну війдуть міжнародні бакнки та копорації.

д) Будуть створені медіа ресурси, що виствітлюватимуть тільки наукові новини та досягнення.
е) Буде введена друга державна мова - Англійська.

Що відбудется з Україною? - Економіка буде давати до 15 і більше %  росту ВВП в рік, за рік буде продана уся земля, на ринок зайдуть світові банки, усі держ підприємтсва будуть продані - почнеться модернізація української економіки. Україна стане торговим буфером між Росією, Туреченою та Європою. В 2022 році Крим, а потім і Кубань повернеться до Неньки.


Шлях Литви - перетворення на буферну зону.


а) Церква та патріотизм буде поширюватись навіть у дитсадки.
б) Не будуть приватизовані Державні підприємства, і продовжиться мораторій на землю.

в) Залишуться високі податки.

Що буде з Зеленським?
При першому сценарію розвитку він увійде в історію як найкращий президент України (його будуть називати - українським Наполеоном)....


При другому сценарії - Зеленський переможе корупцію, створить хорошу судову систему, на 50% перегрузить держапарат, але зазанає повного фіаско в економіці і змушений буде покинути пост достроково... Але і при цьому сценарії більшість українців визнає його найкращим керманечем нашої держави...

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua