Український портал » Історія України » Доба відродження » Пора прощатись із Шевченком!

Пора прощатись із Шевченком!

admin
  5 112   4    
Пора прощатись із Шевченком!
Пора прощатись із Шевченком!

Настав час змінювати ідели українців та виховувати своїх дітей на нових прикладах. Нові особистості, нові герої та нові діти...



Оксана
Оксана  Сірома 
№:1
Хлопче, хто Ви’?  Хто Вас намовив на таку страшну нісенітницю?  Так, Франко заслуговує свого ЧІЛЬНОГО місця, так само, як Леся Українка, Марко Вовчок та ціла плеяда наших талановитих УКРАЇНСЬКИХ ЛЮДЕЙ. Але так відгукуватися про ШЕВЧЕНКА?  Якщо хочете  бути правдивими - будьте правдивим  до кінця. Тут  біг пес через овес - дуже шкідливо. Так зневажити українську людину міг лише москаль.  І навіть не просто москаль, а зацофанець-москаль. Поминути, що предки Тараса Шевчшнка БУЛИ ВІЛЬНИМИ,  БУЛИ КОЗАЦЬКОГО РОДУ. Поминути його страшну долю у дитинстві, а згодом  - у молоді роки був постриженим у москалі. Так є згадки що, пив, але ніхто не скаже скільки? Колись і “деко“ вважалося пияцтвом.І за викуп - плутанина думок. Якщо Ви народжений у Канаді - втішайтеся своєю щасливою долею, бо я б таки хотіла подивитися на Вас, якщо б народилися в Україні. Навіть не у ХІХ столітті, а у підсовєтській. Мабуть, би тож “бухав“, але чи за свої, бо співчутлива родина з Канади МУСІЛА Б ДОПОМАГАТИ. НЕ ДОБРЕ, синку, ПАСКУДИТИ СВОЄ ГНІЗДО -  питати “ХТО ТАКИЙ ШЕВЧЕНКО“? Спочатку довідайся, а вже потім роби висновки, чи “надоумлюй“ інших. З вежі нинішнього часу легко критикувати - важче об“єктивно оцінити. Дуже прикро читати чи слухати такі коментарі про гідних людей України, особливо від смаркача, який самотужки ще багато не здобув.

1   відповісти цитувати скарга
admin
admin  Гетьман 
№:2
fellow Пані хоче щоб її діти чи внуки були схожими на Шевченка? Щоб ні кола ні двора ні навіть внуків не привезли.
- Чи може жити за рахунок москалів - це ваша мрія? Щоб якийсь Березовський - висилав вам гроші на життя???
--------------------
«Юрбу людей перетворюють у націю дві речі: спільне велике минуле і спільні великі плани на майбутнє». Жюль Ренар
0   відповісти цитувати скарга
Гість Юлія
Гість Юлія  Сірома 
№:3
Що Шевченко залишив по собі як людина?? Я б вам радила трішки більше заглибитися в тему особистості Шевченка перш ніж робити такі висновки. А саме читати першоджерела, особливо перечитати епістолярну спадщину та його щоденник, використовуючи при цім якомога більше аналітичнго мислення, якщо можливо звичайно. Зверніть, будь-ласка також увагу також на такий факт, що і для Самого Франка Шевченко був кумиром, ба навіть ідеалом.
З іншого боку і беручи до уваги два зовсім різні періоди в яких виростали ці дві непересічні та величні особистості, і колосальну відмінність їхніх характерів, здається автор цього відео бере собі неможливе завдання прирівнюючи їх обох під одну якусь здається, дуже бідну мірку, та ще й ставлячи питання вибору між двома. Навіщо??  
на тему Хто викупив Шевченка чи як ви кажете "фінансував"  - його Друзі, в основному походженці з Україниб які шанували і поважали його як дуже талановиту людину. 
Дивно, бо слухаючи ваші коментарі, вони видно якраз і базуються на антиукраїнських постулатах, зазвичай профінансованих московією. Будьте пильними
1   відповісти цитувати скарга
admin
admin  Гетьман 
№:4
Гість Юлія,
fellow Ніхто не ставіть під сумнів ГЕНІАЛЬНІСТЬ Шевченка! Як Пікассо так і Далі - але в житті вони були наркошами! А Шевченко гультяй який не зміг створити ні сім'ї ні дітей ні навіть хати побудувати!
-----
Тому геніальність окремо!
а
А ідели українця-чоловіка - окремо...

--------------------
«Юрбу людей перетворюють у націю дві речі: спільне велике минуле і спільні великі плани на майбутнє». Жюль Ренар
0   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua