Український портал » Новини України » Українські політичні новини та вибори » Хто стоїть за Зеленським, та що чекає Україну після виборів?

Хто стоїть за Зеленським, та що чекає Україну після виборів?

admin
  4 002   0    
Хто стоїть за Зеленським, та що чекає Україну після виборів?
Хто стоїть за Зеленським, та що чекає Україну після виборів?

Чомусь лише після виборів українці почали задумуватись про феномен Зеленського та хто стоїть за ним?
А тепер увага!
Слова з 2017 року коли зареєстрували партію "Слуга Народу":

Тогда тем, кто патронирует украинскую политику, придется пойти на радикальные меры. В том числе - и через заведение на руководящие должности в стране совершенно новых лиц".

Силка на статтю - дивитись

--

Думаю ніхто із мислячих, не буде заперечувати, що наша країна находиться під зовнішнім управлінням США, і саме вони визначають шлях розвитку та політику наших можновладців - в тому числів і олігархів - тобто українську систему.

Також не секрет, що України не існує на мапі економічної могутності (наша країна на 45 місці по ВВП, для порівняння Росія на 5 місці).
Станом на 2000 роки на планеті Земля існує єдине мірило сили - Це економічна могутність та багатство країни, і лише у відсталих країнах продовжуть зберігатись феодальні поняття про державу, обов'язок, патріотизм (читати про патріотизм) та релігію!

Щоб Ви зрозуміли на скільки ми відстали, в Росії роблять свої власні процесори та мають свої власні термоядерні реактори, ьак ось у них це на рівні 90-х рр., а в Україні взагалі не існує науки!!! У нас залишилось все ще радянське....

Запам'ятайте!

1. Україна - це країна 3-го світу, яка знаходиться під зовнішнім управлінням США.

2. Могутність України знаходиться на рівні Зімбамбве...
3. З України Будуть робити Південу Корею та Японію...
Ще з 2017 чомусь всі говорили, про навчання Вакарчука у США та міряли на нього булаву президента. І втой же час преса мовчала про ЗЕ (хоча уже була зареєстрована партія)..

Силка на навчання Вакарчука в США - дивитись

--

Так ось шановні, уже в 2017 році стало відомо, що східна Україна не буде підтримувати Вакарчука і наші протеже розіграли нову карту (саме тому Зеленський і не літав у США, тільки в Європу bully - за 2 роки 15 разів!!! ), його сприймали позитивно рівномірно як на Зх. так і на Сх. України - саме для цього і з'явився у 2017р. - фільм "Слуга Народу" тобто планувалося це все ще у 15 році - коли стало відомо, що Порошенко повністю завзянаий з бізнесом у Росії та олігархіною системою і не буде швидко впроваджувати необхідні перетворення!.


- Саме швидко! Україна має робити перетворення швидше за всі інші країни, щоб показати росіянам - перевагу амереканского правління. Щоб Україна виглядала на фоні Росії як Пд. корея на фоні Пн. - А для цього має змінитись насамперед система влади!
Нажаль старі политки та олігархи вивилися - старими пердунами совками - які так і не змогли домовитись між собою та створити економічне чудо в Україні.

===

З 2019 року в бій за Укрїну вступає нове - молоде покоління!

request Саме на команду, яка буде супроводжувати Зеленського і який буде фактично обличчям змін, лягає вся надія на майбутнє держави - Україна. Зміни будуть так швидко відбуватись, що через 5 років Україна залишить позаду Польшу та Румунію!
=====


Але як завжди є передстороги:
1. Основне завдання України це валити Рашку! І можливий варіант розвитку подій, коли плани США на нас кардинальнго зміняться...
2. Україна для Європи і США може стати необхідною зоною конфлікту, яку будуть розглядати тільки як буфер між Росією та Європою!
То ж запасайтесь покорном - буде цікаво, весело та небезпечно....

.... Читати продовження

P.S. fellow Пам'ятайте, що дефолт це лише процедура виходу з кризи, яку має пройти наша держава - нічого страшного в ньому не має!

Для аналізу почуйте думку латвійця:

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua