Про Зеленського

admin
  2 031   0    
Про Зеленського
Про Зеленського

Більшість прихильників Зеленського сприймає свого кумира саме як зірку екрану, а не оцінює його якості лідера чи його програму розвитку країни. Сучасним людям, що виросли на соцмережах та їх лайках і репостах уже не важлива сама суть - для них має значення лише популярність та хайп.

Зеленський – президент зірка екранів.

Але давайте поглянемо на Зеленського з погляду політика вищих ешалонів країни першого світу, а саме США. Україна для них це країна третього світу, населена тубільцями якими керують породисті бандюки та мародери. Але саме в таких країнах, чинуші із першого світу відмивають гроші, адже вдома їм не можна заробляти, це заборонено законом. Тому вони спрямовують гроші на різні міжнародні програми розвитку та підтримки голубих в усьому світі! І звичайно отримувачі таких грандів частину грошей переводять на вказані їм рахунки. Тобто чим займаються наші чинуші дома, тим саме займаються політики країн першого світу у таких країнах як Україна.

Навряд чи хоча би 1% українців зможе зв’язати логічно Бурізму, сина Джо Байдена та вибори в США і лише 0.5% в країні може пояснити, хоча би собі, чому по сьогодні ніхто не розслідує справи по Майдану, а Авакова не можуть ніяк звільнити? І з усім цим і пов’язаний саме Зеленський.


bully Далі все що Ви прочитаєте це ФАНТАЗІЯ АВТОРА!

США як світовий економічний монополіст воює із своїми опонентами як правило за допомогою політичних та економічних важелів. Наприклад для Китаю у них є Гонконг та Тібет, для Індії – Пакистан, для Турції – Кашмір, Для Росії – Україна!

Я почну саме з Майдану, який був організований спонсований США, де наглядачом за подіями був призначений Авакян. Американці зробили ставку на Порошенка, який і сам мав зуба на Януковича та був згодний витрачати свої кошти щоб прийти до влади.  Усім революціям потрібні жертви і перші жертви на Майдані від Нігояна до першої десятки Небесної сотні були викликані тими хто і організував його! Саме тому по сьогодні все тихо! – Як пояснити звичайним українцям що розстрілювати почали ті хто потім прийшов до влади?
- Але ось Майдан та революція Гідності позаду (замість короля – голову відрубали небесній сотні) – Великий По займає трон від якого у нього поїхав дах і він починає власну гру на збагачення, що призводить до масового знедолення населення, а це прямий шлях до зростання проросійських настроїв, що звичайно не подобається США.
Американці, розчарувавшись в українських олігархах вирішили зробити ставку на зірок, для цього вони починають тренувати Зе та Вакара, але Вакар не користувався довірою в східній частині України тому саме Зе став президентом за допомогою медіа ресурсу (фільм слуга народу – показав мрію) – А мрії ніколи не збуваються!!!!

Тепер США мають актора (від якого шаленіє публіка) і який буде виконувати роль диктора на телебаченні та робити фотосесії з виборцями.

За дотриманням порядку в Україні буде слідкувати свій Авакян, а Пороха будуть використовувати як опозицію на випадок якщо і Зе (Коломойський) почне випендрюватись.

winked Що слід чекати від ЗЕ?

За наступних 3 роки Україна перетвориться на Грецію, позбудиться стратегічних підприємств, населення буде підтримуватись на рівні щоб не бастували – отримавши статус території, яка буде постачати Європу робочою силою та необхідною сировиною!

Але! Це за умови – якщо в США не відбудеться щось надзвичайне після виборів осінню 2020 року…


Подейкують, що глобалісти зробили ставку на Ілона Маска ?.



Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua