163
Український портал » Новини України » Українські політичні новини та вибори
Українські політичні новини та події, що відбуваються під час виборів. Тільки найважливіша інформація з життя українскої політики та партій.

Українські політичні новини та вибори:

Що сказала Фаріон про військових? Що сказала Фаріон про військових, наговоривши на Що сказала Фаріон про військових?
Ольга Харлан відмовилась потиснути руку Орчисі. Можливо Ольга Харлан вже давно є українською Ольга Харлан відмовилась потиснути руку Орчисі.
1-й чиновник України що відповідає за свої слова Арестович "наїбав" усю бюрократичну 1-й чиновник України що відповідає за свої слова
Чи здатні українці зробити висновки? У війну ми ввійшли країною, де багаті люди купили Чи здатні українці зробити висновки?
Чому протестують ФОПИ. Хто стоїть за цим насправді? Найцікавіше з 3:00 хв. Про справжніх фопів та Чому протестують ФОПИ. Хто стоїть за цим насправді?
Рейтинг кращих українських міст для бізнесу в 2020 році Презентація індексу конкурентспроможності міст Рейтинг кращих українських міст для бізнесу в 2020 році
Алексей Арестович - хто він, яка його мета? І ось воно - Алексей Арестович видав себе - Алексей Арестович - хто він, яка його мета?
Про Зеленського Більшість прихильників Зеленського сприймає свого Про Зеленського
Гордон - Гіркін. Вікно Овертона! Пояснення про "Вікно Овертона" на Гордон - Гіркін. Вікно Овертона!
Чому бастують підприємці в карантин? Пост для тих хто не розуміє бізнес, чому вони Чому бастують підприємці в карантин?
Правда Новосад - підірвала мізки рабів! Вперше на високому рівні чиновниця озвучила Правда Новосад - підірвала мізки рабів!
Закони, що починають діяти з 1 січня 2020 року в Україні Огляд законів, що починають діяти з 1 січня 2020 Закони, що починають діяти з 1 січня 2020 року в Україні
Про мараторій - царство йому небесне! 13 листопада 2019 року настав найстрашній час для Про мараторій - царство йому небесне!
Хто стоїть за Зеленським, та що чекає Україну після виборів? Чомусь лише після виборів українці почали Хто стоїть за Зеленським, та що чекає Україну після виборів?
Перше інтерв'ю Зеленського журналістам Зеленського таки знайшли в Парижі і він погодився Перше інтерв'ю Зеленського журналістам
Інтерв'ю з Ігорем Коломойським 2015 рік Інтерв'ю відбулось в Ізраїлі в грудні 2015 року, Інтерв'ю з Ігорем Коломойським 2015 рік
Присяга на вірність Угорщині в українському місті У консульстві Угорщини в українському Берегові Присяга на вірність Угорщині в українському місті
Трутні яких ми годуємо Мінімальну зарплату не піднімуть! Принаймні, поки Трутні яких ми годуємо
Президент України почав говорити про вихід з СНД. Про це глава держави повідомив під час виступу на Президент України почав говорити про вихід з СНД.
  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua