Український портал » Сучасна Україна » Цікаво почитати » Навіщо побудували Єгипетські піраміди?

Навіщо побудували Єгипетські піраміди?

admin
  1 636   0    
Навіщо побудували Єгипетські піраміди?
Навіщо побудували Єгипетські піраміди?

Якщо є якийсь бовдур, що вірить в казочку про те що Єгипетські піраміди будували таскаючи велечезні брили каменю та граніту на деревяних салазкак поливаючи під них олію no то господи пробач йому його тупість!

Сьогодні можна точно сказати наступне:

1. Не відомо хто коли і як побудував 3 великих піраміди в долині Гіза.

2. Ці піраміди були побудовані мінімум за 1000 років до перших фараонів.

3. Ніхто, ніколи, нікого в цих 3-ьох пірамідах не ховав.


Якщо відкинути усі релігійні забобони, і суто розглянути через науковий, економічний, політичний підхід то залишається лише 2 версії, які логічно пояснють призначення пірамід.


1. Версія. Піраміди це електростанції.

Має під собою ряд доказів, як від історичних згадок та і до знайдених артефактів. Найвідоміший із них це - "Багдатська батарейка".

Виявлена вона була німецьким археологом Вільгельмом Кенінгом в 1936 році в Куджут-Рабу біля Багдада.

Батарейка являє собою невеликий глиняний посуд (15 см), закритий пробкою з асфальту (смоли), в яку був вставлений залізний стрижень.

Багдатська батарейка А тепер подивіться на 3-D реконструкцію долини Гіза tongue Нічого Вам не нагадує? Ось тому фашисти і створили Ананербе, що намагались знайти древні технології.

 


 

Ну і ніколи Ви в книгах не прочитаєте наступні факти:

Грецький письменник Лукіан (120-190 рр. До н. Е.) Свідчив, що особисто бачив в Гелиополисе (Єгипет) на чолі статуї богині Гери сяючий камінь, який вночі висвітлював весь храм.

Плутарх (45-127 рр. До н.е.) писав, що над входом в Єгипет-Лампа з храму богині Ізідискій храм Юпітера-Амона була лампа, яка, за твердженням жерців, горить вже кілька століть, не вимагаючи відходу.

У своїх роботах Святий Августин (354-430 рр.) Повідомляв про незвичайну лампі, яку він бачив у храмі богині Ізіди (Єгипет). Августин сам переконався, що лампу не може погасити ні вітер, ні вода. Римський єзуїт Афанасій Кірхер в 1652 р в книзі "Едапус Егіптіанус" описав Незгасима лампи, знайдені в підземеллях Мемфіса, що не гасли від води.

Про невгасимий лампі, яка горить вже 500 років, згадується багатьма мандрівниками, які описували пам'ятки Антіохії VI ст. н.е., під час правління Юстиніана.

laughing  а ось Вам і лампочка:

В храмі богині Хатхор За 60 км від Луксора знаходиться місто Дендера де є храм богині Хатхор, побудований за часів греко-римського правління в Єгипті. Храмовий комплекс займає 40000 квадратних метрів і покритий чудовою різьбою, але любителів таємниць хвилює лише одне місце - підземна кімната (крипта), де зображена електрична лампочка тисячолітньої давності.

2 Версія. Піраміди це насоси для відкачки вод з глубоких пластів землі.

Усі цивілізаціі, які відомі нам, занепали по одній причині - кардинальній зміні клімату. Єгипет, або цивілізація яка існувала до фараонів робила спробу протистояти засусі методом поставки води з глибоких шарів земної кори.


Джерела:
Сайт 3-Д візуалізації Гіза - дивитись

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua