Піраміди в Антарктиді

admin
  1 093   0    
Піраміди в Антарктиді
Піраміди в Антарктиді

На теренах Фейсбуку знайшов пост про те, що група дослідників виявила і сфотографувала в Антарктиді три дивні древні піраміди штучного походження - вирішив сам особисто перевірити!

Як відомо Антарктида була одним з найбільш придатних для життя континентів - більшу її частину покривали ліси, в яких водилося безліч всякої живності, і скоріше за все це і є Атлантида яка загинула після зміни магнітного полюса Землі.

До складу дослідницької групи увійшли вісім дослідників з Америки і кількох європейських країн. Дві з трьох виявлених пірамід знаходяться приблизно в 16 кілометрах від берега, а третя - дуже близько до берегової лінії.

request Заходимо в Гугл Земля - силка, та вводимо в пошуку, вверху зліва, координати (-79.97806746886899 -81.947021484375)


І ось воно перед Вами чудо - реально нагадує піраміду і якщо вона штучна (хоча навряд чи) то залишається зясувати хто і навіщо довбав скелю, щоб вона прийняла форму піраміди?

За допомогою сервісу гугла навіть поміряв сторони найбільшої піраміди, співвідношення двох граней основи 460 на 473 метрів. laughing

bully І щось не дуже віриться що природа зробила піраміду з однаковими гранями!

Замір піраміди в Антарктиді
Замір піраміди в Антарктиді

 

Ну а експедиція зробила такі красиві фото:

 

 

Читай більше анекдотів на сайті з анекдотами українською: 👉 перейти 👈

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua