Дивитись телеканал OTV

admin
  4 331   0    
Дивитись телеканал OTV
Дивитись телеканал OTV

Популярна сучасна музика, інтерактивні розваги та послуги, гарячі новини українського та світового шоу-бізнесу, цікаві музичні програми – все це 7 днів на тиждень, 24 години на добу в ефірі музичного телеканалу OTV.

Дивитись телеканал OTV:

 

Музичний телеканал OTV - перший музичний телеканал на території України. Ми розпочали своє мовлення у 1998 році і з цього часу утримуємо лідируючі позиції серед всеукраїнських телеканалів. OTV першим серед телеканалів СНГ запровадив у своєму ефірі інтерактивну систему замовлення кліпів за допомогою стаціонарного та мобільного телефону, першим запропонував своїм телеглядачам цілодобовий SMS-чат у рухомому рядку.
            Телеканал OTV можна бачити майже в усіх містах України, завдяки співпраці с більшістю українських кабельних мереж. Наші програми дивляться також у Литві, Молдові, Білорусії, Латвії, Росії. А завдяки супутниковому мовленню побачити телеканал OTV можна майже на всій території Європи!
         Популярна сучасна музика, інтерактивні розваги та послуги, гарячі новини українського та світового шоу-бізнесу, цікаві музичні програми – все це 7 днів на тиждень, 24 години на добу в ефірі музичного телеканалу OTV. Побудувати плейлист каналу ви можете самі, не виходячи з дому!  Це просто і цікаво!  Спробуйте!

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua