Український портал » Державні свята » Червень » 27 червня. Всесвітній день рибальства

27 червня. Всесвітній день рибальства

admin
  2 766   0    
27 червня. Всесвітній день рибальства
27 червня. Всесвітній день рибальства

Всесвітній день рибальства.

Всесвітній день рибальства відзначається щорічно з 1985 року. Свято встановлено рішенням Міжнародної конференції з регулювання і розвитку рибальства, що відбулася в липні 1984 р. в Римі.

Святкується 27 червня.

 

В цей день у багатьох країнах проводяться змагання з рибної ловлі, різні навчальні семінари. Заходи збирають як рибалок з великим стажем, так і початківців любителів. В останні роки серед учасників рибних змагань можна все частіше побачити жінок. Безсумнівно, все більше і більше людей розуміють, що рибний лов - прекрасний засіб зміцнення духовних і фізичних сил.

 

Всесвітній день рибальства, звичайно ж, відзначається на природі з вудкою в руках. Багато людей вважають цей день своїм професійним святом, оскільки рибальська й рибопереробна промисловість у сучасному світі дуже розвинені. Праця рибалки незамінна й необхідна для всього людства, тому що рибні продукти — один з найулюбленіших видів їжі людей. Всесвітній день рибальства придумали Всесвітній день рибальства для того, щоб віддати належне рибалкам і співробітникам всієї рибальської промисловості.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua