Український портал » Про життя » Як вижити в складні часи для українців?

Як вижити в складні часи для українців?

Getman
  1 381   0    
Як вижити в складні часи для українців?
Як вижити в складні часи для українців?

Держава — бездушна машина, зайнята перекачуванням грошей, для якої народ — вівці. Вона змушена давати милостиню у вигляді пенсій і зарплат бюджетникам, щоб зберегти спокій у суспільстві, адже наша система тримає баланс між повним зубожінням і межею коли людям не буде чого втрачати . Бідняк мовчить, в страху втратити останнє, що у нього є. І політикам навіть не треба вигадувати нові способи, ідеї та шляхи, не потрібно ставити перед собою велику мету, бо у бідно є лише одна мета - поїсти, вдягнутись та поспати...

Україна, як держава - ворожа своїм громадянам із-за невдалої політичної еліти, яка зайнята своїми бізнесами, шкурних інтересом, вміло прикриваючи їх «створенням робочих місць», «поліпшеннями» та державними програмами. І тоді народу залишається тільки зайняти непримиренну позицію і думати тільки про себе!


3 правила, які допомможуть Вам вижити у швидко мінливих умовах сучасності - і так буде до 2024 року!

 

1. Не вір.

Що б не говорили банкіри, прем'єри, віце-прем'єри, всі ці жируючі на бюджеті та у державних установах щури тупикових кімнат. Не вір державі, не вір в банківську систему, не вір в безкоштовні освіту і медицину, не вір, що пенсії вистачить, не вір у стабільність гривні, не вір друзям, які просять позичити гроші, не вір в питаннях фінансів нікому і, звичайно ж, не вір ЗМІ.

 

2. Не бійся!

Держава вже нічого не контролює, чиновники тупі - це гопота і шавки кримінальних кланів. Не бійся вести бізнес по-чорному, не бійся розраховуватися готівкою, не бійся міняти валюту один одному, не бійся починати нову справу, не бійся президента, прем'єра, віце-прем'єра, вважай що їх немає, не бійся нових технологій, просто опановуй, не бійся витрачати, головне, щоб на себе, не бійся майбутнього, воно весь час поліпшується.

3. Не проси!

Тільки людина з задоволеними базовими потребами отримує можливість піднятися на щабель вище і зайнятися іншими проблемами — справедливістю, безпекою, якістю життя та ін.

Не проси в банку повернення депозиту, а вимагай! А краще не проси у них нічого, щоб не потрапити в залежність. Не проси жаліти тебе, не проси дотацій. Ніколи не проси у тих, хто більше тебе і сильніше, прийде час, і самі все дадуть.


По суті:

Найбільше, що ви можете зробити для України — це подбати про свою власну сім'ю, тому що крім вас цього не зробить ніхто.
Залиште мовне питання. Залиште все, що затягує в непотрібні, безплідні суперечки. Думайте про себе і свою вигоду. Думайте про те, як вам заробити.

 


Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua