Діва (Лада)

admin
  6 916   0    
Діва (Лада)
Діва (Лада)


 23 серпня — 22 вересня

Покров синіх небес премудрої богині Лади оберігає народжених під знаком Панни. Це — добропорядні, щирі і старанні люди. Свята Божа мудрість моралі і справедливості втілена в їхніх душах. Це — люди тверезомислячі, прямолінійні, самостійні — їм можна повністю довіритися. Ведуть упорядкований спосіб життя, люблять працювати у спокійній обстановці. Блискуча кар’єра і значні успіхи не задовольняють їх — прагнення їхні не мають меж. Недолік — занадто економні і надмірно дріб’язкові в діях.

Щасливий день — вівторок, місяць — березень, число — 4, колір — зелений, коштовний камінь — нефрит, оправлений у срібло, інколи — в золото. Жовтий колір небажаний, його слід уникати. Планета — Меркурій.

Дівчата надзвичайно працелюбні, самовіддані у домашніх і сімейних справах. Це — синь небес і квітка яблуні, це — сама усмішка немовляти, бо їм завжди притаманна молодість. Вельми переживають, коли самітні; від інших вимагають до себе поваги і теплоти. Щасливий той, хто любить цю квітку і добивається взаємності.

Хлопці дуже вимогливі, догодити їм непросто — вони твердо переконані у правоті своїх поглядів і вчинків. Спокійні, схильні обожнювати своє перше кохання, якому залишаються вірними все життя. В любові зраджують рідко, з них можуть бути добрі чоловіки і батьки. Наділені неабияким темпераментом, але може статися, що так і не зуміють до кінця його проявити.

 

Діва (Лада) Сексуальний гороскоп для Діви

Діва

Існує думка, що Діви через свою безініціативність та скутість не цінують секс. Для них чуттєва сторона стосунків значно важливіша за сексуальну, в якій їм складно виразити себе. Хоча іноді й серед Дів трапляються доволі пристрасні екземпляри. Представникам знаку Діва складно порозумітись з Овном, Левом, Терезами, Стрільцем, Водолієм. Більше взаєморозуміння вони знайдуть із Тельцем, Близнятами, Раком, Скорпіоном, Козерогом, Рибами.
 

 

Чоловік-Діва буває пристрасним, але це його якість рідко буває добре видно, тому що він іноді перебуває в полоні умовностей, може зациклюватися на дрібницях. Його дуже добре попросити про допомогу, перерахувавши деталі, які важливі для жінки. Це пом'якшить взаємодія з ним і дасть йому можливість розкритися. Мабуть, для нього важливо, щоб дружина в результаті його зусиль отримувала повноцінне задоволення, і якщо це він вам його доставляє, не забувайте йому про це говорити. А якщо ні, опишіть, чого ви конкретно хочете.

Жінка-Діва часто сама не знає, який потенціал ніжності в ній закладений, і може не вміти його виразити, у неї можуть бути комплекси з приводу її жіночої привабливості. Добре, якщо партнер може допомогти їй подолати це, описуючи їй чудові якості, якими вона володіє, тоді Діва буде намагатися доставити улюбленому чоловікові величезне задоволення.

 

Здоров'яПро здоров'я Діви

Діви найчастіше стрункі, мають гарну здатність до відновлення. Знак Діви привертає до кишкових розладів, коліки, дизентерії, діареї, запорів і в цілому до розладів травного тракту, які можуть супроводжуватися слабкістю. Може бути виразкова хвороба. Порушення в харчуванні можуть призвести до патологій підшлункової залози, печінки. Легкі і нервова система також можуть бути схильні до захворювань (управління Меркурія).

Діви прислухаються до думки лікаря і найчастіше неухильно виконують його рекомендації, їм легше витримувати дієту, пост (Сатурн у родині), підраховувати калорії, ніж будь-якому іншому знаку, особливо Леву. Діви можуть бути прихильниками здорового харчування, хоча багато з них не люблять фізкультуру (Марс у ворожнечі) і не дуже виразно відчувають потреби свого тіла (Місяць у ворожнечі). Деякі Діви схильні до меланхолії і «люблять хворіти», ходять за порадою до лікаря, навіть коли у них нічого не болить. З іншого боку, дуже позитивно те, що Діви рідко запускають захворювання, люблять займатися профілактикою, лікуватися народними засобами.

Рослини Діви: злакові: жито, пшениця, ячмінь, бобові: горох, квасоля, соя, трави: каси, приворот, вероніка, галега, плоди з великою кількістю насіння несолодкого смаку: огірок, кабачок, баклажан, болгарський перець. Каланхое, дерева: ясен, вільха. Вони дають гарний результат при лікуванні захворювань тонкого кишечника, підшлункової залози, печінки.

 

діва діва
Діва

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Панни


Письменник Осип МАКОВЕЙ, історик Андрій СТОРОЖЕНКО, поет Василь ЩУРАТ, поет Павло БІЛЕЦЬКИЙНОСЕНКО, письменник Іван ФРАНКО, автор “Історії Русів” ПОЛЕТИКА, письменниця Людмила СТАРИЦЬКА-ЧЕРНЯХІВСЬКА, письменник Іван ВАГИЛЕВИЧ, художник Олександр МУРАШКО, поет, драматург Іван КОТЛЯРЕВСЬКИЙ, письменник Борис ГРІНЧЕНКО, кінодраматург, режисер, письменник Олександр ДОВЖЕНКО, композитор Олександр КОШИЦЬ, письменник Анатоль СВИДНИЦЬКИЙ, історик Михайло МАКСИМОВИЧ, письменник Михайло КОЦЮБИНСЬКИЙ, письменник Павло ФИЛИПОВИЧ, композитор, поет Петро НІЩИНСЬКИЙ, літературознавець Олександр ПОТЕБНЯ, академік Дмитро ҐРАВЕ, природознавець Андрій П’ЯСЕЦЬКИЙ, художниця Олена КУЛЬЧИЦЬКА, критик Михайло ПАВЛИК, живописець Алла ГОРСЬКА, історик Михайло ДРАГОМАНОВ, актриса Наталя УЖВІЙ, художник Михайло ЖУК, живописець Фотій КРАСИЦЬКИЙ, письменник Володимир ДРОЗД, літературознавець Микола ЖУЛИНСЬКИЙ, письменник Павло ЗАГРЕБЕЛЬНИЙ.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua