Терези (Доля)

admin
  8 846   3    
Терези (Доля)
Терези (Доля)

 

23 вересня — 22 жовтня

Народжені під знаком Долі святіші за всі земні святощі. В них поєднались гармонія і вірність, сильніші за всі сили. Веселі і добродушні. Співпраця з іншими людьми, що розуміють їх, возвеличує. Дуже щирі, мають надзвичайну внутрішню цілісність. Їхнє розуміння долі змінити досить складно. Усвідомлення краси витончені, у ставленні до інших зберігають свою незалежність. Бог достатку, всюдисущий Велес, наділив їх умінням знаходити шлях до сердець. Для них відкриті світ театру, науки і літератури. Народжені під знаком Долі залежать від несприятливого розташування планет: тоді на світ з’являються легковажні, брехливі і продажні люди.

Щасливий день — п’ятниця, місяць — квітень, число — 6, колір — блакитний, коштовний камінь — опал. Планета — Венера.

Дівчата, благословенні світлом Дажбожим, наділені палким коханням. Щасливий той, хто пізнає таку любов. Але для цього потрібні не тільки усмішка і добре слово, адже в них живе дух заперечення. Обережні у виборі судженого, терпіти не можуть надмірної ніжності.

Хлопці мають свій погляд на дівчат, бо тільки деякі з них можуть змиритися з таким ставленням до себе. Така самовпевненість інколи призводить до складних наслідків. Це може статися тоді, коли в житті бажання не співпадають з їхнім можливостями.

 

Терези (Доля) Сексуальний гороскоп для Терезів

терези

Терези добре відчувають потреби інших людей і тому очікують зустрічного взаєморозуміння. Якщо ж його немає, то відчувають дискомфорт. Це значною мірою стосується і сексуальної сторони життя, в якому Терези задля партнера здатні розкритися до кінця. Оптимальні стосунки в Терезів із представниками Близнят, Терезів, Водоліїв, непогані з Овном, Тельцем, Левом, Дівою, Стрільцем і Козерогом. А от з емоційними представниками Раків, Скорпіонів, Риб у стосунках імовірні розбіжності.
 

 

Чоловік-Терези врівноважені, в сексі вони не займають лідируючої позиції, часто дають вести себе партнерці, але намагаються створити комфорт для жінки, люблять і гідно оцінюють її красу, бажано при необхідності завоювати чоловіка цього знаку стежити за своєю зовнішністю, підбирати особливо гарний одяг та білизна, а також вміти вести галантні бесіди.

Жінки-Терези надають великого значення своїй красі, треба захоплюватися їх зовнішністю, у взаєминах для них важлива не тільки внутрішня гармонія, але й зовнішня краса партнера, й відтінки взаємин з ним, і взаєморозуміння, можливість поговорити по душах. Тоді Жінка-Терези розквітає й готова розкритися перед партнером.

 

Здоров'яПро здоров'я терезів

У Терезів найчастіше хороший імунітет, досить міцна конституція, хороша фігура, красиве складання (управління Венери). Нирки та поперекові області є найбільш слабкими, як і вся нижня частина спини. Можливі такі хвороби, як діабет, шкірні хвороби, алергія, нефрит, хвороби голови (Марс у вигнанні) і шлунку, в основному хвороби, що вражають людей цього знаку, внутрішні. Добре займатися танцями, художньою гімнастикою, зміцнювати м'язи спини та хребет (екзальтація Сатурна), наприклад, за допомогою вправ йоги. Часто представники, особливо представниці цього знака дуже люблять солодке, що призводить до накопичення зайвих кілограмів, тим більше, що рідкісні з них дуже люблять фізичні навантаження (Марс у вигнанні). Однак Ваги в більшості дисципліновані і можуть впоратися із зайвою вагою. Не слід переохолоджувати поперек.

Рослини Терезів: трави: брусниця, мучниця, чорниця, Костяниця, конюшина, кислиця, горець пташиний, марена, чагарники: горобина, бузина, малина, ожина, ялівець, калина, листя смородини, фрукти, овочі, ягоди, плоди: кавун, диня , гарбуз, яблука, вишня, слива, шипшина, виноград. Їх використовують при лікуванні нирок, шкіри, волосся, безпліддя, судин, порушення вуглеводного обміну, дуже корисні овочеві і фруктові соки.

 

терези
терези

 

Народжені та благословенні під сузір’ям Долі


Актриса Соломія КРУШЕЛЬНИЦЬКА, драматург Іван КАРПЕНКО-КАРИЙ, історик, голова Української Центральної Ради Михайло ГРУШЕВСЬКИЙ, поет Валер’ян ПОЛІЩУК, письменник Остап ЛЕВИЦЬКИЙ, академік Михайло ВОЗНЯК, поет Юрій КЛЕН, письменник Михайло ЯЦКІВ, поет Богдан-Ігор АНТОНИЧ, письменник МИХАЙЛО ДРАЙ-ХМАРА, академік Сергій ЄФРЕМОВ, композитор Яків СТЕПОВИЙ, педагог Михайло ЧАЛИЙ, поет Дмитро ПАВЛИЧКО, поет Іван ДРАЧ, командир легіону УСС отаман Михайло ГАЛУЩИНСЬКИЙ, композитор Артемій ВЕДЕЛЬ, композитор Павло СИНИЦЯ, композитор Петро СОКАЛЬСЬКИЙ, письменник Семен СКЛЯРЕНКО, живописець, композитор Григорій СВІТЛИЦЬКИЙ, скульптор Григорій КУЗНЕВИЧ, драматург Іван КОЧЕРГА, борець Іван ПІДДУБНИЙ, живописець Сергій ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ, композитор Денис СІЧИНСЬКИЙ, поет Микола БАЖАН, графік Петро ОМЕЛЬЧЕНКО, композитор Дмитро БОРТНЯНСЬКИЙ, поет Юрій КЛЕН, письменник Володимир ЯВОРІВСЬКИЙ, поет Володимир ЗАБАШТАНСЬКИЙ, поет Борис ОЛІЙНИК, письменник Іван БАГРЯНИЙ.

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua