Український портал » Історія України » 20 століття » Чому політики їздять до стіни плачу?

Чому політики їздять до стіни плачу?

admin
  1 443   0    
Чому політики їздять до стіни плачу?
Чому політики їздять до стіни плачу?

Практично політики усього світу їздять до Храмової гори в Їзраїлі прикладатись до стіни і не тільки! Мало хто звертає увагу на усілякі релігійні прибамбаси та книги на яких політики тримають руки під час церемоній.

Але спочатку давайте коротко про офіційну версію.

Вважається що на цьому місці (храмовій горі) знаходилось приміщення жертовника чи храму, куди в 951 році до н.е., був поміщений ковчег завіту. Потім перший храм зруйнували єгиптяни, але євреї у 515 році до н.е. знову відбудували храм стіни якого і стоять по сьогодні.

Другий Єрусалимський Храм був зруйнований в 70 році н. е. римським імператором Титом і до теперішнього часу збереглася лише Західна стіна, вона ж Стіна Плачу.
Свою назву Стіна отримала від єврейського звичаю приходити до цього місця і оплакувати Другий, а також Перший Храми, зруйновані обидва в один день, - дев'ятого ава - але в різні роки. Цей день в іудеїв вважається траурним.

 

Яке відношення мають іноземні політики до єврейського трауру?

Так ось все, що Ви вище прочитали - це казка для рабів (звичайних людей).  Щоб зрозуміти суть цих візитів потрібно спочатку розібратись, а що таке - Ковчег завіту?

Офіційна версія нам втирає, що це або книга, або якась кришка з золота fellow , але по факту це був пристрій через який єврейські царі отримували звязок з господом (Інопланетною цивілізацією). На сьогодні домінують дві версії, що це або передавач, на зразок наших смартфонів або компютер з якого євреї брали інформацію! І ось цей прилад і зберігався в Храмі господньому.

І друге, що потрібно знати - звідки зявились царі?

bully У всіх народів царі зявлялись на світ від людських жінок, що вступали в статеві акти з богами (інопланетянами), щоб довго не розписувати дивіться (10 хв.) - доречі це 5000 років до Київської Русі.....

Трамп в травні 2017 року 

Трамп в травні 2017 року

Так що там роблять політики з усього світу?

Нашим світом правлять нащадки царських родів, які вважають себе дітьми богів, тому серед багатіїв по цей час недозволяється змішувати кров, і якщо ти одружився із звичайним смертним то не можеш притендувати на трон....
А де знаходиться прилад для зв'язку з творцями людства? Правильно у Євреїв - але ось питання чи працює він по цей час чи ні?

 

 

==== Література:
1. Про храмову гору - вікіпедія

2. Про ковчег - вікіпедія

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua