Український портал » Сучасна Україна » Культура козака » Як правильно виховувати козака!

Як правильно виховувати козака!

Getman
  2 579   2    
Як правильно виховувати козака!
Як правильно виховувати козака!

Можливо комусь здасться занадто нечемним по відношенюю до жінки, але змінювати слова не хочу - даю в оригіналі.
Інструкція батькові як правильно виховувати сина. Мова піде саме про підлітка.

Хочеш зробити дитину щасливою? Зніми йому хату в 17 років, знайди роботу у знайомих по 3-4 години в день і раз в тиждень ходи в гості. І погрози, що за неуспішність у школі\універі щастя закінчиться, і чадо переїде до тебе додому, де будуть твої правила. А до 20 років скажи, що бабло на хату у тебе закінчилося, ти вже старий і хочеш на пенсію. І не плати зовсім. До 26 років твоє дитя буде тобі дзвонити і питати - чув, тату, тобі грошей не треба, може допомогти чим?

 

Само собою, перед цим треба провести роботу. До 5-7 років у дитини не повинно бути особливої свободи. Ти - батько, ти головний, як сказав - так і буде. А далі ти вводиш паралельно вибір і обов'язки. Хочеш вибирати, в якому одязі йти - пери блеать улюблену куртку. Хочеш жерти пельменів - ось тобі тісто, ось я фарш замутив, ліпи і вари. Хочеш гуляти до ночі - всі уроки повинні бути зроблені, всі, які задані. І тримай слово, свою дружину-істеричку теж затикай, не жіноча це справа - виховувати дітей, жінка дитину любити повинна, будь-якого, а виховувати повинен ти. Якщо образиться - нехай мамі поскаржиться, а почуєш, що мама каже - тато злий - виведи на вулицю і пізди їй випиши, так, щоб дитина не бачив. Тато з мамою завжди один одного люблять і завжди домовляться, похуй, якими засобами. wink

 

Грошей немає на іграшки - це саме хуйове, що можна сказати дитині. Дитина буде думати, що у нього батьки ніщеброди і невдахи. Іграшку не можна тому, що дитині більше не потрібно іграшок. Вистачить тих, що є. Коли ти вирішиш, що йому потрібна нова іграшка - тоді й купиш. Якщо дитина дуже хоче - нехай зробить щось, щоб тобі легше було заробити грошей на іграшку. Посуд помиє з тиждень, скажімо. Підлогу вимиє. Полку вчіпить, поки ти працюєш.

 

Корисно відсутність медіасміття, коду дитині менше 10. Якщо це в нормі твоєї родини. А якщо ти сам цілодобово сидиш біля ящика і встромляти в аніму, а дитяте - ніні, то будеш ти для дитяти хуй простий.

Секції? Чудово. Відведи, покажи, нехай походить, не сподобається - нафіг. Не хоче пробувати - сорок віджимань, блеать, батько сказав, що треба спробувати, нехай пробує, не сподобається - щось ще. Подобається у дворі сидіти? Сиди, тільки блеать уроки зроби, а потім валі куди хочеш. З утырками під парканом, треба сказати, взагалі нецікаво, крім тих же утырков, а якщо дитя твоє вміє багаття розпалити, спаяти блеать робота і за п'ять хвилин намалювати на асфальті фотореалістичне страхопиздище з найближчого кіно - то тим більше йому нічого буде на лавках робити. Хочеш зацікавити - покажи прикладом, що ти сам не хуйло невміле, а дещо в ебучем мистецтві уявляєш. Хоче розповісти - вислухай уважно. Побачиш хуйню - так і скажи: ось тут ти молодець, а ось тут у тебе безпорадні шматки гівна, треба попрацювати і буде цяця. Рано чи пізно дитя знайде те, що йому реально в кайф, як знайде - радуйся, підтримай, покритикуй, цікався.

 

Один раз вивернувши кишені і знайшовши сигарети - ти назавжди зламаєш дитині довіру до дорослих взагалі, і всі твої повчання будуть сприйматися як хуйня.
Прийшов бухий? Спить під дверима. Всі. Ніяких винятків. Мати-істеричку, ми пам'ятаємо, не слухати. Прийшов пізніше першої години ночі без попередження - спиш під дверима. Похуй, сам вирішуй свої проблеми, подзвонити не складно, не бухати теж не складно. Одна ночівля під дверима - і твоє дитя заречеться пробувати будь-які незнайомі речовини, не передбачивши на всі 100% можливі наслідки.

Кишенькові гроші - святе. Нехай хоч в гівно закопає. Його гроші. Ніякого контролю. Віддав і забув. Встанови тижневий (не денний), а ще краще - місячний ліміт. І з нього нехай і викручується. До 8му класу нехай в цей ліміт входить шкільна фігня типу зошитів-підручників. Потім - їжа в їдальні, потім - одяг. До інституту твоє дитя буде вже вміти саме розподіляти свої фінанси повністю - від їжі до довгострокових покупок типу компа, а то й машини. Хоче більше - підкажи, де заробити. І блять поцікався цим питанням заздалегідь, де школяреві-бовдуру можна заробити бабла, швиденько і не особливо важко. Пройдися блядь по найближчих автомийках і запитай, чи не треба їм хлопчик-допомагала за дрібний гріш. Пройдися по місцевим СТО і запитай, чи не треба їм підмітала-потримала. У перукарні запитай, може твоє чадо підмітати їм на регулярній основі. Так, блеать, коли всі грають, а ти працюєш - це сука прикро, але через годину ти закінчиш працювати і на свої, сука, бабки, купиш що хочеш.

 

А найголовніше - бути з ним заодно. Можеш його хоч матом лаяти, хоч пиздюком обзивати, якщо є за що, поки ви удвох. Але при сторонніх - у нього є своя честь, і у тебе є своя честь. І якщо твій п'яний корефан твого дитяти так недбало - чув, дрібний, сгоняй за пивом швидка блеать, то єдиний правильний відповідь такого корефану - сказати дитині: ти не дрібний, ти мій син, він попросив нечемно, не хочеш - не йди, мені пива не треба. Щоб дитина знала, що за свою честь можна і треба постояти, а не стояти, засунувши язика в дупу. Що він не зобов'язаний нікому робити послуги, якщо не відчуває такого блеать бажання, за винятком, якщо він комусь в боргах.

 

Хочеш показаь дитині свою любов? Візьми на риболовлю. Піди з ним у похід. Навчи шпалери клеїти. Допоможи полагодити його сраний мопед. Долгани байдарку і сплавай в плавання. Купи плейбой і покажи голих баб. Розкажи, як правильно відмазатися від бухла. Навчи шкарпетки прати. Щоб, коли ти блядь здохнеш і тебе черви з'їдять, твоє дитя на твій день народження выпило 50 грам, всплакнуло і сказало - сука, от я сиджу за столом, а ми його з батьком робили. Навчи його бігати і віджиматися. Навчи його перл і лінукс, блеать. Навчи його фотошоп і фантастику. Навчи його лабати на гітарі і стукати по барабанам. Піди з ним на концерт говніще.  Послухай його гівномузику, скажи, що вона охуенна, але тебе більше пре твій блацкметал і дай йому бабла на навушники, щоб не поганив музикосферу в будинку.

 

Розкажи йому, що треба з дівкою робити на першому побаченні, на другому і на третьому, щоб дала. Розкажи, як купити гандони, покажи своїм прикладом. Розкажи, навіщо вони взагалі треба і як їх використовувати. Сходи з дитям за квітами, поясни, які квіти ти для своєї дружини вибираєш, чому, і навіщо ти їх купуєш. Подаруй йому ножа і навчи його точити, метати, різати по дереву. Піди з ним на карате і навчися разом з ним морду бити. Навчи обзиватися так, щоб його дружбанчики-пиздюки годинами обсихають, коли він розкриє рот з метою точного бомбометання. Навчи його, як не боятися старших. Навчи його, чому інших людей треба слухати, але необов'язково слухатися, і взагалі нахуя йому башка на плечах. Піди з ним в перукарню, нехай зробить собі хаєр вогненно-червоний, скажи, що твоя мама тебе вбила б нахуй, якщо б ти так додому прийшов, але тобі подобається.

 

Блядь, та ти просто закрий очі і уяви на секундочку, що у тебе самий охуєнний батя в світі, і дій відповідно до того, як повинен був діяти він......

 

І так, суки, зараз в мою сторону полетять блядь тонни фекалій з криками "бидло". Та йдіть ви всі нахуй. Це бидло проживе щасливе життя, побуває в купі країн і зробить все, що йому захочеться зробити в житті, напише книжку і напише пісню, а не розмазувати соплі по незайманих вусикам і запитувати з ноєм "нахуй так жити, посони?" блядь.

Vazkor
Vazkor  Сірома 
№:1
Дуже цікаво, але не всюди це підходить. Про іграшки мені сподобалося, бо я працюю один, жінка з хлопцями 3 4 рочки вдома воює.Не підходить для мене малюнок на асфальті фотореалістичне страхопиздище, бо більшість дітей повинні знати, що таке асфальт.
0   відповісти цитувати скарга

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua