Сирна запіканка з персиками
admin 7 852 0
Хочеш вразити свою дружину кулінарним шедевром, спробуй приготовити сирну запіканку з персиками.
Запіканка з сиру підходить як для дитячого, так і для дієтичного харчування.
Так як запіканка в процесі випікання піднімається, заповнювати форму краще на 2/3.
:smailuk23: Оптимальна температура запікання складає 180 градусів.
Рецепт приготування сирної запіканки з персиками.
А також (для змащування форми):
|
![]() |
Вівсяні пластівці підсмажити на сковорідці до коричневого кольору (як на фото ). | ![]() |
Яйця збити з цукром до світлої пишної маси. | ![]() |
До яєць додати сир, корицю і ванільний цукор. Добре перемішати міксером. | ![]() |
До яєчно-сиркової маси висипати вівсяні пластівці. Перемішати. | ![]() |
Персики очистити від шкірки, видалити кісточку, нарізати невеликими шматками. | ![]() |
Форму змастити вершковим маслом і присипати панірувальними сухарями чи борошном. | ![]() |
На дно форми викласти персики. | ![]() |
Персики залити яєчно-сирковою масою. | ![]() |
Запікати в розігрітій до 180 °С духовці приблизно 50 хв. Сирна запіканка з персиками та вівсяними пластівцями готова. До столу подавати запіканку краще теплою. | ![]() |
На теренах Україні персик росте у Криму, Закарпатті, Наддністрянщині, у степовій зоні і південних районах Лісостепу. |