Український портал » Історія України » Доба відродження » Світовий порядок та місце України в ньому

Світовий порядок та місце України в ньому

admin
  1 642   0    
Світовий порядок та місце України в ньому
Світовий порядок та місце України в ньому

З моменту становлення великих держав в середьовіччі на планеті Земля встановлюється новий світовий порядок, що за весь час свого існування змінювався 4 рази.

Перед прочитанням ознайомтесь з наступним матеріалом:


1. Для чого придумали вибори

2. Як клімат створював історію

3. Навіщо їздять до стіни плачу?

===

Через 400 років після розпаду Римської імперії Європецьсі держави втомились від посітйних війн та вирішили встановити єдинні правила гри у зовнішній політиці.  Перший світовий порядок ми в чимо в історію як:

Вестфальський (1648-1815) - Було зафіксовано статус держав, а також визнані формально кордони між ними. Європа була поділена - а цей поділ зафіксовано на папері.


Віденський (1815-1871) - Після наполеонівських війн було переформатовано кордони держав та колоній... Сформувався десяток провідних країн, що диктували правила гри у світі.


Версальський (1918-1939) - за підсумками Першої світової війни була створена Ліга Націй - інститут, який був націлений на підтримку існуючого світового порядку, на недопущення дестабілізації міжнародної системи з волі одного з її елементів. Але великі держави ще не були готовими до утворення наддержавної організації.


Ялтинско-Потстдамскій (1945-1991) - світ був розділений на два центр, умовні блок США і блок СРСР. Усі інші країни виступали сателітами то чи інгошо блоку.


Пост-біполярний [зараз ще видозмінюється] (1991-2000) - склався з розпадом Радянського Союзу і закінченням Холодної війни. Характеризується формуванням нових світових лідерів та наддержав, що борються за ?

А за що Вони борються?

Насправді за світове панування людство б'ється ще з самого започаткування перших держав, Індійських - описаних у Ведах, Шумерська цивилізація, Єгипет. І вже ближче нам відомих таких як Греція - походи Македонського, Римська Імперія, Наполеон, Гітлер, СРСР - всі вони прагнули теж отримати панування над світом.


А основна причина боротьби за світове панування це міфи, релігія та таємні знання...

bully Усі народи та релігії чекають пришестя спасителя, який обере обраних і встановить РАЙ. А що має буде ознакою пришестя? Утворення на планеті Земля - однієї держави... І той хто об'єднає Землю буде представляти землян перед Богом.


По факту все виглядає так: інопланетні цивилізації, що свторили на нашій планеті людство - поставили царським родам умову при виконання якої, Людство буде прийнято до лона космічних цивилізайцій. Тому держави імперії прагнуть як найшвидше утворити на планеті одну державу - щоб потім від імені людства представляти нашу планету!!!

Яке ж місце України в світовому порядку?

Так як Київська Русь, що мала шанси стати наддержавою, була знищена, а наша сучасна держава по факту являється лише маленьким шматом землі, і яка не становить жодної економічної, ні військової, ні інтелектуальної потуги - то у нас такий самий шлях як і в 200 інших малих держав.  - ПРИЄДНУВАТИСЬ до нових країн гігантів, та разом з ними рухатись до моменту коли людство випустять за межі сонячної системи!

Залишити свій коментар:

  Особистий кабінет

  • Український портал
  • Тільки українською
  • Слідкуй за новинками
kampot.org.ua